Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Μάχη” τίτλου στην Τούμπα

Καυτή αναμένεται η ατμόσφαιρα στην Τούμπα
Καυτή αναμένεται η ατμόσφαιρα στην Τούμπα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην Παιανία βρέθηκε ο Πατέρας όπου είχε συνομιλία με Νιόπλια και Αντώνιου. Εκτός ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Με Μουσλίμουβιτς και ενθουσιασμό ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Η ισοπαλία του Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο έδωσε ένα ακόμα κίνητρο στις δύο ομάδες που κοντράρονται την Κυριακή (19:00) σε έναν αγώνα που αναμένεται να κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση της ομάδας εν όψει του αγώνα στην Τούμπα, ενώ συνομίλησε με τον προπονητή, Νίκο Νιόπλια και τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, Κώστα Αντωνίου.
Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα απουσιάσει σε ακόμα ένα ματς της ομάδας του. Την ίδια ώρα ο Νιόπλιας προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη στο βασικό σχήμα, στην θέση του Νίνη.
Στον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση ως την πιο σημαντική της ομάδας τα τελευταία χρόνια και όπως είναι λογικό η Τούμπα θα είναι κατάμεστη. Στα αγωνιστικά ο Μουσλίμοβιτς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ στην αποστολή, μετά από δύο μήνες αποχής, βρίσκεται και ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε