Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαχλάς: Προκαλώ τον Πιλάβιο να ανοίξουν οι φάκελοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να βγάλει τον φάκελο του Κρητικού συλλόγου, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων στην δημοσιότητα, έτσι ωστε να φανεί αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες.
Ο Νίκος Μαχλάς, μιλώντας στο “sport-fm.gr”, εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι η σύνθεση της Επιτροπής Αδειοδότησης είναι παράνομη, δικαιολογώντας έτσι την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια.
 
“Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Προκαλώ τον κύριο Πιλάβιο να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, όλων των ομάδων και πρώτα να βγει ο φάκελος του ΟΦΗ στη δημοσιότητα. Έχουμε πληρώσει και έχουμε διακανονίσει όλους τους παίκτες μέχρι τις 31 Μαρτίου. Ας βγει ένας ποδοσφαιριστής να δηλώσει δημόσια ότι έχει οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα, δηλαδή είτε δεν έχει πληρωθεί, είτε δεν έχει ρυθμιστεί το χρέος του, σχετικά με το θέμα που αφορά την αδειοδότηση”, είπε αρχικά ο Νίκος Μαχλάς, για να προσθέσει:
 
“Είμαστε βέβαιοι ως ΠΑΕ ΟΦΗ ότι η Επιτροπή της Αδειοδότησης είναι παράνομη. Εμείς μαχόμαστε για τη δικαιοσύνη της ομάδας μας, γι’ αυτό κάναμε και την προσφυγή στο πολιτικό δικαστήριο, θεωρώντας ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι άκυρη”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε