Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Μαύρη” σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού – Διοίκηση πρωτοδικείου στον Ερασιτέχνη

Στις εκλογές της Πέμπτης δεν υπήρξε κανένας υποψήφιος με αποτέλεσμα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός να οδηγηθεί στην λύση του πρωτοδικείου.

Οι ελπίδες για τη σύσταση ενιαίου ψηφοδελτίου ακόμα και την τελευταία στιγμή, έσβησαν. Η λύση του Πρωτοδικείου είναι η μοναδική που απέμεινε για τον Ερασιτέχνη, καθώς δεν υπήρξε κανένας υποψήφιος στις εκλογές της Πέμπτης.
 
Στη γενική συνέλευση συμμετείχαν ελάχιστοι άνθρωποι, παραβρέθηκαν περίπου 20 φίλαθλοι του «τριφυλλιού». Ο μέχρι τώρα προσωρινός πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος ερωτηθείς για το τι έπραξε όλο αυτό το διάστημα, είπε «όταν βγήκα εγώ να ζητήσω βοήθεια από τους μεγαλοπαράγοντες για τον Ερασιτέχνη, ούτε ένας δεν απάντησε», ενώ δήλωσε αδυναμία και ντροπή να πάει στον πρόεδρο του Πρωτοδικείου και να ζητήσει τον ορισμό διοίκησης.
 
Ο Μακρόπουλος επανέλαβε πως έχει ανοιχτεί λογαριασμός σε τράπεζα προκειμένου τα μέλη να ενισχύσουν τον σύλλογο και αποκάλυψε πως μόνο τέσσερις άνθρωποι (!) κατέθεσαν χρήματα. Επίσης, γνωστοποίησε ότι προ ημερών βοήθησε με δικά του χρήματα έναν αθλητή που του είχαν… κόψει το ρεύμα στο σπίτι και κατέληξε λέγοντας πως μόνο δύο μέλη προσφέρθηκαν να βοηθήσουν για την εξεύρεση λύσης.
 
Όπως, καταλαβαίνει εύκολα κανείς, το κλίμα ήταν εξαιρετικά βαρύ με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε