Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαυρίας: Το ματς με τη Δόξα πρέπει να το πάρουμε μόνο και μόνο επειδή είμαστε Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού που τον τελευταίο καιρό παίρνει ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες από τον Φερέιρα, εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του στον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στην “Πράσινη”:

“Σίγουρα το πρόγραμμα που μας περιμένει είναι δύσκολο, αφού δεν έχουμε πολλά περιθώρια ξεκούρασης, όμως η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντεπεξέλθει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Ματς όπως αυτό με την Δόξα Δράμας, πρέπει να τα παίρνουμε μόνο και μόνο επειδή είμαστε ο Παναθηναϊκός. Η κούραση δεν έχει καμία σχέση και δεν πρέπει να μας επηρεάζει. Πιστεύω ότι αν πάρουμε τα επόμενα παιχνίδια, θα έχουμε ένα καθαρό αβαντάζ».

Όντως ο αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες ήταν πολύ δύσκολος και δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ σε ανάλογες συνθήκες. Ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και να περπατήσεις. Προσπαθούσα να παίζω όσο πιο μέσα γινόταν γιατί στα άκρα του γηπέδου είχε πολύ πάγο.

Η νίκη ήταν πολύ σημαντική, τόσο λόγω του αποκλεισμού τα προηγούμενης εβδομάδας όσο και κάτω από τις συνθήκες υπό τις οποίες πήραμε τελικά τους τρεις βαθμούς.”

“Στο χέρι μας ο τίτλος” λένε στον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε