Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

“Μαυρισμένος” απ΄το ξύλο οπαδός της Μονπελιέ καταγγέλει την ελλ.αστυνομία

“Μαυρισμένος” απ΄το ξύλο οπαδός της Μονπελιέ καταγγέλει την ελλ.αστυνομία

Με εμφανή τα σημάδια στην πλάτη του, ένας οπαδός της Μονπελιέ που βρέθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης έκανε λόγο για παράλογη χρήση βίας από τα ΜΑΤ.

Σοκαρισμένος από τα όσα έζησε εμφανίστηκε φίλαθλος της Μονπελιέ. Με δηλώσεις του σε σάιτ της πατρίδας του χαρακτήρισε παράλογη τη συμπεριφορά της ελληνικής αστυνομίας ενώ τόνισε ότι τα ΜΑΤ χτυπούσαν συνεχώς ακόμη και όταν οι Γάλλοι ήταν πεσμένοι κάτω.

“Όλοι οι οπαδοί μας ήταν φοβισμένοι. Παντού έβλεπες άτομα με ανοιγμένα κεφάλια, σπασμένα χέρια ενώ οι αστυνομικοί μας έκαναν χαρακτηριστικά νοήματα ότι θα μας κόψουν τον λαιμό. Είναι πραγματικά εκπληκτικό ότι ταξιδεύεις για να δεις την ομάδα σου σε έναν αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και κινδυνεύει η ζωή σου από την παράλογη συμπεριφορά της αστυνομίας. Επικρατούσε αναρχία. Μας χτυπούσαν, έσπρωχναν τις γυναίκες και τα παιδιά. Παρά το γεογονός ότι κάποιοι από εμάς ήμασταν πεσμένοι στο έδαφος, συνέχισαν να μας χτυπούν. Ακόμα και όταν φύγαμε για να πάμε στα πούλμαν μας χτυπούσαν. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος από αυτά που έγιναν.”

Ο Ολυμπιακός του Ζαρντίμ όταν πιεστεί…θυμάται τον Βαλβέρδε

Μένουμε…Ευρώπη! – Έσπασε με τριάρα τη γαλλική “κατάρα” ο Ολυμπιακός

Μαρινάκης: Απάντηση στα σκουπίδια!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε