Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Μαύρο” στον Ρονάλντο! Κορυφαίος ο Γκριεζμάν

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το ισπανικό πρωτάθλημα τίμησε τους κορυφαίους της σεζόν και η Ατλέτικο Μαδρίτης σάρωσε στις περισσότερες κατηγορίες, ενώ αίσθηση προκάλεσε πως ο μεγάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, έμεινε εκτός βραβείων!

Η ετήσια ανάδειξη των κορυφαίων γίνεται με ψηφοφορία που συμμετέχουν οι αρχηγοί όλων των ομάδων της πριμέρα ντιβιζιόν, με την προϋπόθεση να μην επιλέγουν κάποιο συμπαίκτη τους.

Οι αρχηγοί ανέδειξαν κορυφαίο της σεζόν τον Γάλλο σταρ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης της περσινής σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ έριξαν «μαύρο» στον Πορτογάλο άσο!

Ο Γκριεζμάν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των «ροχιμπλάνκος» στη σεζόν, έχοντας πετύχει συνολικά 32 γκολ σε 54 ματς, ενώ στο πρωτάθλημα είχε στο ενεργητικό του 22 τέρματα σε 38 παιχνίδια. Εκτός της διαδικασίας της τελικής ψηφοφορίας έμειναν και οι Γκάρεθ Μπέιλ και Νεϊμάρ.

Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο, καλύτερος αμυντικός ο Ντιέγκο Γοδίν επίσης της Ατλέτικο. Στη θέση του μέσου το βραβείο πήρε ο Λούκα Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ καλύτερος επιθετικός αναδείχθηκε ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα. Το βραβείο του κορυφαίου κόουτς πήρε ο Ντιέγκο Σιμεόνε της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Λουίς Σουάρες της Μπαρτσελόνα. Αναλυτικά οι βραβεύσεις ανά κατηγορία:

Τερματοφύλακας : Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Αμυντικος : Ντιέγκο Γκοντίν (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μέσος : Λούκα Μόντριτς (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικός : Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Προπονητής : Ντιέγκο Σιμεόνε (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Κορυφαίος της σεζόν: Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Καλύτερος ξένος : Λουίς Σουάρες (Μπαρτσελόνα)

Επιλογή των οπαδών : Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Παίκτης-αποκάλυψη : Μάρκο Ασένσιο (Ρεάλ Μαδρίτης)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε