Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαυροκεφαλίδης: Θέλω να γυρίσω στην Εθνική

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Για την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό και την μετεγγραφή του στην Σπαρτάκ Μόσχας μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφάλιδη που τόνισε η επιστροφή του στην Εθνική δεν εξαρτάται πλέον από τον ίδιο.

“Έκανα το καλύτερο για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Ήταν η πιο δύσκολη επαγγελματική απόφαση έως τώρα στη ζωή μου. Το πάλευα μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο που είχα διορία από τη Σπαρτάκ για να μείνω στον Ολυμπιακό. Το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό. Αλλά όχι το μόνο. Είχα πολύ καλύτερη πρόταση από τη Χίκμκι, πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά για τα οποία υπέγραψα”, δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” για να συμπληρώσει:
 
“Στην αρχή ήμουν σίγουρος ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό και δεν σκεφτόμουν τίποτα. Μετά προέκυψε το θέμα με τους κύριους Αγγελόπουλους. Είδα ότι έφευγαν οι πρωτοκλάσατοι παίκτες και αυτό με επηρέασε. Βέβαια, όταν ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση μου, μου έδειξαν ότι με εκτίμησαν και αυτό δεν το ξεχνάω. Μετά έγιναν κάποια πράγματα που έπαιξαν τον τελικό ρόλο στην απόφαση μου”.
 
 “Περιμένω να βάλω δορυφορικό πιάτο για να βλέπω τον Ολυμπιακό… Έβλεπα όλα τα φιλικά μέσω του διαδικτύου”.
“Από την πλευρά μου ισχύει 100%! Αν κάποιος θύμωσε μαζί μου, λυπάμαι που πήγαν έτσι τα πράγματα. Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα μου ξερούμε τι έγινε και πως τελείωσε το θέμα, γνωρίζουμε και οι δύο πλευρές τι έχει συμβεί”.
 
“Ό,τι και να πω για αυτό το θέμα, σχολιάζεται αρνητικά. Πρώτη φορά στην καριέρα μου θα μπορούσα να παίξω σε μια μεγάλη διοργάνωση με την εθνική και από ότι κατάλαβα στις συζητήσεις που έγιναν, θα είχα σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είχα για πρώτη φορά τόσο μεγάλη ευκαιρία και όμως αρνήθηκα. Αυτό νομίζω δείχνει ότι είχα πρόβλημα. Μακάρι να περάσει ο χρόνος και να παίξω καλά φέτος και να με χρειαστεί η εθνική ομάδα, ώστε να μπορέσω να τη βοηθήσω στο μέλλον. Εγώ θέλω. Αν θέλουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι… Το αν θα κληθώ ή όχι δεν είναι πλέον στο χέρι μου”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε