Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Μαυροκουκουλάκης: Θα επιστρέψουν Βγενόπουλος – Πατέρας!

Την άποψη πως ο Νικόλας Πατέρας θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει και ο Βγενόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης:

Για την αγάπη του Ανδρέα Βγενόπουλου προς τον Παναθηναϊκό: “Τα παναθηναϊκά αισθήματά του δεν τίθενται εν αμφιβόλω, δεν συζητούνται, είναι πολύ κύριος, οξυδερκής και έχει καλή ανατροφή. Έβαλε 20-23 εκατομμύρια ευρώ, έχει στεναχωρηθεί πολλά weekend και έχει φάει λάσπη απ΄ όλες τις κατευθύνσεις. Εγώ είμαι το ερωτηματικό μπροστά του”.

Για την απόσυρση του κ. Κουλούρη: “Δεν θέλει να εκπροσωπείται υπό την έννοια της πραγματικής εκπροσώπησης. Όσον αφορά εμένα η παραμονή μου είναι τιμής ένεκεν και για να προσφέρω την εμπειρία μου σε όποιον και για ό,τι χρειαστεί”.

Κάνοντας εκτίμηση για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό υπογράμμισε: “Είμαι αρκετά αισιόδοξος και για τον Πατέρα και για τον Βγενόπουλο. Για μένα ο Πατέρας από αγάπη αλλά και πίκρα θα επιστρέψει. Είναι τσαντίλας θα επιστρέψει ενισχυμένος μετοχικά και θα είναι η πιο ιδανική ομπρέλα στο οποιοδήποτε προεδρείο. Έχει αφήσει πλήρη τάξη στα οικονομικά της ομάδας, αφήνει 20 εκατομμύρια ευρώ και ένα νοικοκυριό που δεν συναντάται εύκολα. Όσα είπε πλήθος μετόχων χθες δεν έχει βάση. Αυτοί μάλιστα έδωσαν εντολή για πλήρη εκποίηση του μεριδίου τους.

Όσον αφορά τον Βγενόπουλο, με την πρώτη ή την δεύτερη κάλμα θα βγει με το ιστιοφόρο στα ανοιχτά. Η λέξη κάλμα έχει διάφορες πτυχές. Δεν θα πω περισσότερα γιατί μας ακούν οι απαράδεκτοι. Αν δεν γίνουν αυτά που λέω περί κάλμας θα φέρω τα τέσσερα πτυχία master που έχω να τα κάψετε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε