Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαύρος: Να ρωτήσουν τους πατεράδες τους…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε έντονο ύφος και με μήνυμα στο facebook ο νέος ισχυρός άνδρας ΑΕΚ, Θωμάς Μαύρος απάντησε όσους υποστηρίζουν πως προετοιμάζει το έδαφος για να αποχωρήσει εάν δεν πετύχει το σχέδιο του. Βλάχος: Ο ΑΕΚτζής θέλει την αλήθεια, βαρέθηκε τις υποσχέσεις.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαύρου αναφέρει:

«Αγαπημένοι φίλοι, επειδή κάποιος φίλος ΑΕΚτζής είπε ότι “τα όργανα άρχισαν”, μπορεί να άρχισαν, αλλά όχι από μένα. Επιθυμία μου από την αρχή ήταν η ενότητα και η αγάπη στην ΑΕΚ. Από την πρώτη στιγμή είχα εκφράσει τις τοποθετήσεις μου. Ήταν γνωστή η θέση μου “ή πετυχαίνουμε τη σωτηρία της ΑΕΚ ή δεν υπάρχει νόημα να υπάρχω εγώ στην ΑΕΚ”. Ποτέ δεν ζήτησα εκβιαστικά “ή μαζεύουμε αυτό το ποσό ή φεύγω.

Είπα την αλήθεια για το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει και ζήτηση την αγάπη τους για την ΑΕΚ. Να συνεισφέρουν να μαζέψουμε όσο περισσότερα μπορούμε για να τη σώσουμε.

Όσο για κάποια λόγια ότι “ο Μαύρος την κάνει στα δύσκολα”, καλύτερα να ρωτήσουν τους πατεράδες τους ή κάποιον μεγαλύτερο σε ηλικία ΑΕΚτζή για να μάθουν τι έχει προσφέρει ο Μαύρος στα δύσκολα. Σε εποχές που ίσως να μην είχαν γεννηθεί όσοι τα γράφουν αυτή τη στιγμή. Να ξέρουν όμως ότι μου πέρασαν το μήνυμά τους και θα γνωρίζω από ‘δω και στο εξής κάποιες λίγες αντιδράσεις που με δικά τους κριτήρια παρερμηνεύουν τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου.

Τέλος, για όσους λένε ότι πήραν διαρκείας για εμένα και εγώ θα φύγω (και αυτό δεν τους αρέσει) έχω να τους πω ότι πάνω απ’ όλους είναι η ΑΕΚ και μετά είναι ο Μαύρος. Κλείνοντας, ενάντια στον λόγο μου, θέλω να τονίσω σε όλους τους ΑΕΚτζήδες ότι αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησα και που μερικοί “βιάστηκαν να την τελειώσουν” μη γνωρίζοντας την ψυχή του Μαύρου, θα την τραβήξω μέχρι το τέλος και όπου βγει. Ή θα σωθούμε ή θα πέσουμε όλοι μαζί…

Με αγάπη, Θωμάς Μαύρος»

Βλάχος: Ο ΑΕΚτζης θέλει την αλήθεια, βαρέθηκε τις υποσχέσεις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε