Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μαύρος: Νιώθω δικαιωμένος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χαρούμενος και δικαιωμένος εμφανίστηκε ο Θωμάς Μαύρος μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη, ενώ εξέφρασε την πίστη πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ντέρμπι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φαίνεται πως αυτή η υπόθεση έχει ευτυχή κατάληξη για την ΑΕΚ και βρέθηκαν κάποιοι σοβαροί άνθρωποι που θα βγάλουν την ομάδα από την κατάσταση που έχει οδηγηθεί. Από την αρχή που ξεκίνησε αυτή η ιστορία έλεγα πως πρέπει να περιμένουμε να δούμε που θα πάει και ευτυχώς για την ομάδα και τον κόσμο, δείχνει να τελειώνει θετικά. Παράλληλα, νιώθω ευτυχισμένος και δικαιωμένος που πήρα την πρωτοβουλία το καλοκαίρι και με τη βοήθεια του κόσμου κρατήσαμε όρθια την ομάδα, ώστε να έρθουν τώρα οι επενδυτές και να την πάρουν. Αυτό που είχα πει από την πρώτη στιγμή ήταν πως το ζητούμενο είναι να βρεθούν κάποιοι επενδυτές και να βάλουν χρήματα. Αυτός ήταν ο σκοπός μου και δεν μπορώ να νιώθω τίποτα άλλο παρά χαρά και δικαίωση», ανέφερε αρχικά ο Θωμάς Μαύρος στην «Ώρα των Σπορ».

Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ επισήμανε: «Από τη στιγμή που θα μπουν στην ομάδα και θα αναλάβουν τη διοίκησή της, πρέπει να προσέξουν πολύ ποιους ανθρώπους θα έχουν δίπλα τους, ώστε να μην επαναληφθούν ξανά λάθη του παρελθόντος. Νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει όσοι βρεθούν στη διοίκηση, να κοιτάξουν μόνο το καλό της ΑΕΚ και τίποτα παραπάνω».

Τέλος, μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Είναι ένα ντέρμπι και στα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Σίγουρα ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει καλύτερο υλικό, αλλά μόλις ξεκινήσει το ματς αυτά που θα μετρήσουν είναι το πάθος και η ψυχή. Είμαι αισιόδοξος πως αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει και τα παιδιά μπουν αποφασισμένα να τα δώσουν όλα, μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Αλλάζει χέρια η ΑΕΚ! – Βιντιάδης: Ειλημμένη απόφαση να πάρουμε την ΠΑΕ

“Γκάζια” Λίνεν στους παίκτες – “Σοβαρευτείτε, παίζετε στην ΑΕΚ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε