Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαύρος: Παλεύουμε με οδοντoγλυφίδες να νικήσουμε τον Κινγκ Κονγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που παρέλαβε από τους μετόχους κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε στην ομάδα.

Εκνευρισμός στην ΑΕΚ για το πρόστιμο

Ο Θωμάς Μαύρος στήριξε απόλυτα τους παίκτες ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τους μετόχους και τα όσα έκαναν για την ομάδα.

“Η πρόποση που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ΑΕΚ. Μια μεγάλη ομάδα. Να δημιουργήσουμε την ομάδα των ονείρων μας. Αυτά τα παιδιά τα πιστεύω, τα αγαπάω. Εχω το μυαλό μου περισσότερο σε αυτούς, απ’ ότι στον εαυτό μου όταν ξεκινούσα. Η καρδιά μου χτυπά πιο δυνατά γι’ αυτά τα παιδιά απ’ ότι όταν ξεκινούσα εγώ. Αυτό που βλέπει ο κόσμος στο γήπεδο, ξέρω πως ακόμα χρειάζεται μεγάλη βελτίωση. Αλλά θα πρέπει να υπάρχει πίστη και αυτοκριτική. Αυτό που θα ήθελα να τους πω, είναι να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Ο λόγος που μαζευτήκαμε απόψε εδώ είναι για να έρθουμε πιο κοντά ψυχικά. Να είμαστε σαν μια οικογένεια. Εδώ δεν υπάρχει πρόεδρος, προπονητής και λοιπά, αλλά μια μεγάλη οικογένεια.

Είναι γνωστό πως παραλάβαμε μια χιονοστιβάδα από χρέη. Θα ήθελα να ήξερα πως νιώθουν απέναντι στον κόσμο αυτοί που δημιούργησαν αυτά τα χρέη. Εμείς παλεύουμε με οδοντoγλυφίδες να νικήσουμε τον Κινγκ Κονγκ. Το κάνουμε πιστεύοντας πως θα βρεθεί κάποια στιγμή μια λύση. Υπάρχει τώρα αυτή η ευκαιρία. Μακάρι να γίνει και να σωθεί η ομάδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε