Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Με 100άρα στον τελικό ο ΠΑΟ – Αγωνία για Περπέρογλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον νίκησε με το εντυπωσιακό 105-65, αλλά τα χαμόγελα… πάγωσαν λόγω του τραυματισμού του Περπέρογλου. Ευχάριστα τα νέα από τη μαγνητική.

Ο διεθνής φόργουορντ που το Σάββατο πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, τραυματίστηκε 2 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου στον ώμο μετά από διεκδίκηση της μπάλας.

Ο παίκτης έπεσε σφαδάζοντας στο παρκέ, το ιατρικό επιτελείο έπεσε από πάνω του και μετά από λίγο υποβασταζόμενος πήγε στα αποδυτήρια. Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για διάταση ωμοπλάτης, τα αποτελέσματα της μαγνητικής ήταν θετικά αφού έδειξαν ότι δεν έχει πειραχθεί ο ώμος του Περπέρογλου.

Ο παίκτης θα ξεκινήσει άμεσε φυσιοθεραπεία αλλά παραμένει άγνωστο για το αν θα προλάβει τον πρώτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη.

Στα αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά χαλαρός στο πρώτο ημίχρονο και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε μία σχετική απόσταση. Στο δεύτερο όμως οι παίκτες του τριφυλλιού πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν. Χαρακτηριστικό της επιθετικής πολυφωνίας των πράσινων το ότι 7 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Έφτασαν έτσι στο επιβλητικό 105-65 και με 3-0 νίκες προκρίθηκαν στον τελικό.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 41-27, 69-46, 105-65

ΠΑΟ: Τέπιτς 11, Μάριτς 13, Περπέρογλου, Μπατίστ 8, Φώτσης 5, Σάτο 9, Νίκολας 10, Τσαρτσαρής 11, Διαμαντίδης 10, Βουγιούκας 4, Καλάθης 12, Καϊμακόγλου 12

ΠΑΟΚ: Κρίστμας 16, Αποστολίδης 7, Δέδας, Ντόζιερ 10, Στίγκερς 6, Μπούλιαν 11, Γιαννακίδης 9, Καλλές 2, Γκετσέφσκι 4, Καλαμπάκας, Σαβίδης, Καζάκος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε