Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Με 102 “τρέχει” προς Παρίσι ο Ολυμπιακός

Ο Γιαννάκης έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση τους
Ο Γιαννάκης έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση τους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον εξ αναβολής αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ κόντρα στο Περιστέρι επικρατώντας στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” με 102-80.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία ακόμη δυνατή προπόνηση ενόψει του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στο Παρίσι. Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα δίνοντας χρόνο σε αρκετούς από τους θεωρητικά αναπληρωματικούς έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Γιαννάκης σίγουρα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ είδε ότι μπορεί να στηριχτεί και σε άλλους παικτες όπως ο Μπέβερλι που στην πρώτη κιόλας εμφάνιση του μετά την ενεργοποίησει του στις εγώριες διοργανώσεις έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους οι Μπέβερλι, Βασιλόπουλος, Μαυροκεφαλίδης και Τεόντοσιτς. Από την άλλη ο Μπράμος έκανε μεγάλο ματς αλλά μόνος του δεν έφτανε.

Δεκάλεπτα: 21-28, 41-60, 64-85, 80-102

Περιστέρι: Χάμοντς 9, Αγαδάκος 4, Παπανικολόπουλος, Β. Μάντζαρης, Μπράμος 20, Γκέινς 7, Μαργαρίτης, Δεληγιάννης, Νέλσον 14, Τσιάκος 7, Άρνολντ 12.

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 7, Πεν 3, Τσίλντρες 12, Μπέβερλι 14, Βασιλόπουλος 11, Μπουρούσης 8, Παπανικολάου 3, Κλέιζα 3, Μαυροκεφαλίδης 13, Τεόντοσιτς 16, Γλυνιαδάκης 2, Σχορτσανίτης 10.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε