Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Με Φουστέρ, Αβραάμ στην Τρίπολη – Πρώτη για Τζιμπούρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τους Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ είδε τον Ράφικ Τζιμπούρ να προπονείται για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Αλγερινός επιθετικός έκανε την πρώτη προπόνηση στου Ρέντη και όπως είναι λογικό όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του. Ο Τζιμπούρ γνωρίστηκε με τους νέους συμπαίκτες του, ενώ την περισσότερη ώρα ήταν μαζί με τον Μανιάτη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βαλβέρδε ανακοίνωσε στην αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τους Νταβίντ Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο Ισπανός γυμνάστηκε κανονικά ενώ ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ακολούθησε μέρος της προπόνησης και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
 
Σχετικά για τα πλάνα του Βαλβέρδε για την ενδεκάδα κάτω από τα δοκάρια επανέρχεται ο Πάρντο, οι Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα οι Ραούλ Μπράβο και Τοροσίδης. Στον άξονα θα παίξουν Μοντέστο, Ιμπαγάσα και από εκεί και πέρα, ο Βάσκος τεχνικός προσανατολίζεται στο να βάλει αριστερά τον Ζαϊρί, δεξιά τον Μιραλάς και στην κορυφή της επίθεσης τον φορμαρισμένο Πάντελιτς.

Αναλυτικά, οι 18 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Φουστέρ Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Χολέμπας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε