Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με Φουστέρ για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε ρεκόρ αποθεραπείας και τέθηκε στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Άρσεναλ, σήμερα το βράδυ.
 

Θεοδωρίδης: Πιστόλισαν τον Ολυμπιακό!

Μείγμα… πρωτοδεύτερων η αποστολή της Άρσεναλ

Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Ερνέστο Βαλβέρδε, οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποίησαν στο Ρέντη την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς με τους “κανονιέρηδες”.

 
Η έκπληξη… έγινε και ο Ντάβιντ Φουστέρ θα είναι κανονικά στην αποστολή για το ματς με τους “κανονιέρηδες”, αφού ξεπέρασε τόσο τη θλάση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Η συμμετοχή του στην αρχική εντεκάδα θα εξαρτηθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
 
Ευχάριστα μαντάτα και για τον Ορμπάιθ, ο οποίος επίσης προπονήθηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή (πιθανότατα θα ξεκινήσει στον αγώνα). Οι δύο προαναφερόμενοι παίκτες, αλλά και ο Γέστε, υποβλήθηκαν νωρίτερα την Δευτέρα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας τους.
 
Οι δύο πρώτοι μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Γέστε, που ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ωστόσο δεν θα είναι στην αποστολή.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
 
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Μόνχε, Χαβίτο, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε