Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με Γιάγκο η…πρώτη της ΑΕΚ – Βλάχος: Να μας φοβούνται(ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Πορτογάλο στόπερ Γιάγκο, αλλά χωρίς τον Μάκο -που βρίσκεται στην Γερμανία- πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα χρονιά. Ο Βαγγέλης Βλάχος τόνισε πως η Ένωση πρέπει να ξανακερδίσει το χαμένο σεβασμό και την αξιοπρέπεια της.

Στη Γερμανία ο Μάκος

Επιτέλους συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Γκερέιρο

Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση της Ένωσης για τη νέα χρονιά αναφέρθηκε στα προβλήματα του συλλόγου, σχολίασε την αποχώρηση του Κλωναρίδη και ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι πάνω από όλους.

ΦΩΤΟ Newsports Μαύρος και Κωστής στην "πρώτη" της ΑΕΚ

«Πρώτος στόχος είναι η ΑΕΚ να ξανακερδίσει το χαμένο σεβασμό και την αξιοπρέπεια της. Όλοι μαζί πρέπει να ξανακάνουμε την ομάδα να τη φοβούνται και όχι να την λυπούνται. Δεν μπορώ να φανταστώ να λένε γύρω μου άσχημα λόγια για την ΑΕΚ. Πάση θυσία πρέπει να κάνουμε την ΑΕΚ να είναι φόβητρο.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μίλησα με τα παιδία και τους εξήγησα ότι για τα οικονομικά προβλήματα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. Η ΑΕΚ ήταν μεγάλη και πρέπει να ξαναγίνει. Δεν γίνεται να τερματίζει στην τρίτη θέση με 35 βαθμούς. Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη ούτε τον Βλάχο ούτε κανέναν.

ΦΩΤΟ Newsports

Θεωρώ τραγικό, όταν σε κάποιον έχει γίνει πρόταση από την ΑΕΚ και απαντάει αρνητικά. Γνωρίζεται ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε τον Κλωναρίδη, ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα μπορούσε να μας δώσει περισσότερα χρήματα. Στην ομάδα έχουμε νεαρούς παίκτες τους οποίους πιστεύω πολύ και τους υπολογίζω. Η ΑΕΚ είναι πάνω από όλους μας.

ΦΩΤΟ Newsports

Όποιοι μείνουν στην ΑΕΚ θα έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση. Επέλεξα 6 παιδιά τα οποία ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Έχουμε ξεκαθαρίσει πως ο σύλλογος δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει χρήματα για μεταγραφές και για αυτό έχουμε καταφύγει στις λύσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Βλάχου.

ΦΩΤΟ Newsports

Να τονίσουμε πως ο Γιάγκο Φερνάντεζ βρέθηκε στα Σπάτα προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Βαγγέλη Βλάχο. Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ δουλεύει με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και αν πείσει για την αξία του θα περιμένει να ξεπεράσει η ΑΕΚ τα οικονομικά ζητήματα προκειμένου όταν θα δύναται να προχωρήσει ο σύλλογος σε μεταγραφές να τον εντάξει στο δυναμικό του…

Το “παρών”, δε, στα Σπάτα έδωσαν και οι νεαροί που επιλέχθηκαν από τον Βλάχο για να ακολουθήσουν την προετοιμασία στο Πρέστον (Τσαμουρλίδης, Καπουράνης, Κοτσαρίδης, Παπαδημητρίου, Ντούμπερετ, Γροντής, Νικολιάς, Κωνσταντίνος Βλάχος και Βαλεντίνος Βλάχος) οι Νικόλτσης, Τσουκαλάς (που έκαναν και πέρυσι προετοιμασία με την πρώτη ομάδα), αλλά και ο Φροξυλιάς (που έκανε ατομικό πρόγραμμα φορώντας νάρθηκα λόγω ενός περσινού τραυματισμού του).

ΦΩΤΟ Newsports Ο Πορτογάλος αμυντικός, Γιάγκο Φερνάντεζ (δεξιά) στην "πρώτη" προπόνηση της ΑΕΚ

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δήλωσε: «Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά. Στην ουσία είναι μία νέα ομάδα. Πιστεύω πως έχουμε αρκετό ταλέντο. Θα κάνουμε καλή δουλειά και πιστεύω πως οι πιο παλιοί θα μεταφέρουν την εμπειρία τους στους νεότερους.

Πιστεύω ξέρουν που βρίσκονται τα νέα παιδιά. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με πίεση και απαιτήσεις. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα νέα παιδία είναι να δουλέψουν σκληρά και θα τα βοηθήσουμε και εμείς.

ΦΩΤΟ Newsports

Παρά τα διοικητικά προβλήματα εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε