Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Με Hummer τον Ζιλμπέρτο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με τον Βραζιλιάνο να παίρνει την θέση του Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται μπροστά σε 50.000 φίλους του την Κοπεγχάγη για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Μονόδρομος η νίκη. Η ενδεκάδα του Νιόπλια.

Τον πιο κρίσιμο αγώνα, μέχρι τον επόμενο, δίνει απόψε στις 21:45 ο Παναθηναϊκός. Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής η πρωταθλήτρια Δανίας έχει αποκτήσει ένα αβαντάζ, το οποίος οι “πράσινοι” θέλουν να καλύψουν με νίκη απόψε.
 
Ο Νίκος Νιόπλιας με τον Σωτήρη Νίνη έδωσαν το μήνυμα στη συνέντευξη Τύπου πως ο Παναθηναϊκός θα μπει απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας το παρών έδωσε και ο Νίκος Πατέρας σε μία προσπάθεια να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες.
 
Η 11αδα που δοκίμασε χθες ο τεχνικός του τριφυλλιού έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για να είναι αυτή που θα αρχίσει τον αποψινό αγώνα.
Ο Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια. Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας. Βύντρα και Μαρίνος στα άκρα της. Στη μεσαία γραμμή: Σιμάο, Κατσουράνης σαν αμυντικά χαφ. Ο Λέτο στα αριστερά και ο Νίνης δεξιά. Ο Λουίς Γκαρσία ανάμεσά τους και ο Σισέ στην κορυφή.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε