Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με Κάκο και Πανιώνιο -7 από τον “αιώνιο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Μήτρογλου τα… έβγαλε όλα μετά την επίτευξη του γκολ που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, ο Κάκος είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουμορτζί και ο Παναθηναϊκός έμεινε 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι εμφάνισαν τις γνωστές τους αδυναμίες, ο Σισέ δεν μπόρεσε να νικήσει μόνος του τον Πανιώνιο και έτσι το τελικό 1-1 τους αφήνει μακριά από την κορυφή. Οι Νεοσμυρνιώτες φωνάζουν δικαιολογημένα για το πέναλτι που είδε ο Κάκος και ξαναέβαλε στο ματς τον Παναθηναϊκό. Δοκάρι στο 77′ είχε ο εκπληκτικός και πάλι Σισέ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Φερέιρα: Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε

“Βράζουν” στην Πλατεία με Κάκο

Ο Πανιώνιος έχοντας την στήριξη των φιλάθλων του μπήκε δυνατά στο ματς και επέβαλε τον ρυθμό του ελέγχοντας την κυκλοφορία της μπάλας. Ο Παναθηναϊκός όμως ήταν αυτός που απείλησε πρώτος. Στο 9′ ο Βύντρα έκανε την κούρσα από δεξιά, γύρισε στον Γκοβού ο οποίος έκανε όμορφο πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

 
Η απάντηση ήρθε στο 18′ όταν ο Γουνδουλάκης βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Μήτρογλου ο οποίος αφού πέρασε τον Τζόρβα δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 
Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σισέ 12 λεπτά αργότερα. Ο Γάλλος βρέθηκε απέναντι στον Μάχο, μετά από πάσα του Κατσουράνη αλλά η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο πόδι του τερματοφύλακα των Νεοσμυρνιωτών.
 
Αυτές ήταν οι τρεις φάσεις σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο από το οποίο δεν έλειψε και η ένταση. Λίγο πριν το τέλος ο Λέτο προσπάθησε να εκτελέσει κόρνερ αλλά οι οπαδοί του Πανιωνίου πέταξαν μπουκάλια και καρέκλες προς τον Αργεντινό με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο. Ο Μήτρογλου βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά νίκησε τον Τζόρβα. Εκπληκτικός ήταν ο τρόπος που πανηγύρισε ο νεαρός επιθετικός. Αφού έβγαλε τη φανέλα, κατέβασε το σορτσάκι και πήγε στους φανατικούς της ομάδας του.
 

 
Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε μετά από έξι λεπτά. Ο Κάκος υπέδειξε πέναλτι στο καθαρό μαρκάρισμα του Κουμορτζί πάνω στον Λέτο και ο Σισέ με εντυπωσιακό τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 

 
Μετά τα δύο γκολ ο ρυθμός έπεσε. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 77′ για να πάρει και πάλι φωτιά το ματς. Ο Σισέ με εκπληκτικό σουτ σημάδεψε το δοκάρι ενώ στην επόμενη φάση ο Κουμορτζί έπιασε το σουτ αλλά ο Τζόρβας αντέδρασε σωστά.

Ο Σισέ έφτασε στα 17 γκολ, ο Μήτρογλου έγινε ο πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου αν και έχει παίξει μόλις σε 2 ματς και ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει.

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (88′ Σάμαρης), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (73′), Κουμορτζί (89′ Αναστασόπουλος), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς.

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Σισέ, Καντέ, Γκοβού (76′ Καραγκούνης), Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος (82′ Μαυρίας), Βύντρα, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε