Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Με Κλάους και 4.000 οπαδούς στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε και ενσωματώθηκε στην 20μελή αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στην Ουντινέζε. “Θέλουμε την πρόκριση” είπε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κατά την αναχώρηση της ομάδας.

Ο 23χρονος επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Μπόλονι σε αντίθεση με τους Έττο, Ίβιτς, Γλύκο και Κατσικά που θα μείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση 4.000 φίλων του στο Φρίουλι και θα προσπαθήσει το βράδυ της Πέμπτης να μείνει όρθιος στον πρώτο αγώνα για τη φάση των “32” του Europa League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Κρέσιτς, Μαλεζά, Τσιρίλο, Λίνο, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη, Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη και έναν εκ των Αθανασιάδη, Γιάννου. 

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Ιταλία: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής μίλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης:

Για την πρόκριση επί της Ουντινέζε το 2000: «Εχουν περάσει πολλά χρόνια, θα συναντηθούμε ξανά με την Ουντινέζε, αλλά είναι δύο διαφορετικά και δύσκολα παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά». 

Για τις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι Ιταλοί: «Είναι σημαντικό ότι απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ της Ουντινέζε (Ντι Νατάλε). Όμως είναι μια καλή ομάδα, παίζει στην έδρα της και θα προσπαθήσει να νικήσει. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Δεν έχει τυχαίους παίκτες. Είναι δύσκολο να περάσουμε στον επόμενο γύρο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». 

Για το αήττητο έντεκα αγώνων στο Europa League: «Δεν το ξέρουμε αν θα συνεχίσουμε το αήττητο. Πάμε στην Ιταλία για να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε καλά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Και μόνο που παίζεις με μια ομάδα όπως η Ουντινέζε, ομάδα που αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα, είναι ένα κίνητρο για μας. Επίσης είμαστε στη φάση των «32» και θέλουμε την πρόκριση». 

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία αυτό γιατί μας επηρεάζει ψυχολογικά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε