Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Με Κουίνσι, αλλά χωρίς Καραγκούνη στη Λιβαδειά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται τελικά στην αποστολή των “πρασίνων” για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όχι όμως και ο Γιώργος Καραγκούνης, που έχει πυρετό. Εκτός έμεινε -όπως αναμενόταν- ο Λέτο.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό το Σάββατο συμπεριλήφθηκε ο Κουίνσι.
 
Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον γλουτό, αλλά είναι αμφίβολο αν θα συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα υπό το φόβο της υποτροπής ή θα μείνει στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
 
Ο Σεμπαστιάν Λέτο, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, έμεινε-όπως αναμενόταν εκτός-μαζί με τους επίσης τραυματίες Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ, αλλά και τον Καντέ που συμμετέχει με το Μάλι στο Κόπα Άφρικα.
 
Πρόβλημα της τελευταίας προέκυψε με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος παρουσίασε πυρετό (όπως και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης) και δεν συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Σεϊταρίδης, Καραγκούνης και Ρούντολφ, καθώς και οι Ταμπάκης και Φουρλάνος οι οποίοι θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ-20.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε