Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με “Λύμπε”, Τζιμπούρ και 4.500 κόσμο στο πλευρό της

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ που δοκιμάζεται στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
 

Μπορεί, λοιπόν, η απουσία του Κλαούντιο Νταντόμο να μη χαρακτηρίζεται ακριβώς… δυσαναπλήρωτη ωστόσο δε συμβαίνει το ίδιο με εκείνες των Ντιοπ και Καφέ. Οι Μάκος-Γκέντσογλου αναμένεται να τους αντικαταστήσουν στο Πανθεσσαλικό ,με τον Σερβοέλληνα τεχνικό να περιμένει περισσότερα πράγματα από αυτούς.

Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα διατηρήσει πιθανότατα ο Αραμπατζής ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Παρτενέρ του αυτή τη φορά πιθανότατα θα είναι ο Δέλλας, ενώ στο δεξί άκρο θα επανέλθει ο Γιάχιτς, αντί του Πατσατζόγλου. Η κλασική τριάδα των Σκόκο-Λυμπερόπουλου-Μπερνς αναμένεται να διατηρηθεί μπροστά από τα χαφ, ενώ ο Τζεμπούρ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και θα βρίσκεται ξανά στην κορυφή της επίθεσης.

 
Στο πλευρό της “Ένωσης” θα βρίσκονται περισσότεροι από 4000 φίλοι της ομάδας, ενώ περίπου 40 από αυτούς επισκέφθηκαν το βράδυ του Σαββάτου το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή για να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε