Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Με Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ – Εξώδικο από Δαλούκα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επίσημα τον Παναθηναϊκό πως θέλει το κεντρικό μπουθ στο ΟΑΚΑ, στο οποίο θα παρευρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο μεταξύ τους ντέρμπι στις 30 Οκτωβρίου. Εξώδικο Δαλούκα στον μεγαλομέτοχο των “ερυθρόλευκων”.

Η πρόθεση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη να ακολουθήσει την ομάδα στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν δεδομένη και πλέον έχει και επίσημο χαρακτήρα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε έγγραφο στη ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνοντας ότι ζητεί το κεντρικό μπουθ των επισήμων. Στο έγγραφο γνωστοποιείται ότι την “ερυθρόλευκη” αποστολή θα ακολουθήσουν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, καθώς και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
 

Εξώδικο από Δαλούκα!

Ο Γιώργος Δαλούκας έστειλε εξώδικο στον Β.Μαρινάκη, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια και του ζητά δημόσια ανασκευή των δηλώσεων που είχε κάνει μετά το ντέρμπι με τον Αρη, με τις οποίες τον είχε κατηγορήσει για το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Παναθηναϊκού.

Το ζήτημα έχει περάσει στα “χέρια” της νομικής υπηρεσίας του Ολυμπιακού για να εκτιμηθούν οι κινήσεις που θα γίνουν.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

“Κατόπιν εντολής του κ. Γεωργίου Δαλούκα το δικηγορικό μας γραφείο προέβη στις εξής δύο ενέργειες:

1. Κατέθεσε στο πρωτόκολλο της ΕΠΟ επιστολή του Γεωργίου Δαλούκα, η οποία απευθύνεται στον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΠΟ, με το αίτημα να διαβαστεί στο πρώτο Δ.Σ. της ΕΠΟ.
2. Κοινοποιήθηκε προς τον πρόεδρο της Super League και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, εξώδικη διαμαρτυρία και πρόσκλησις, με την οποία ο κ. Δαλούκας ζητεί από τον κ. Μαρινάκη, δημόσια ανασκευή των δηλώσεων του, οι οποίες αφορούν τον κ. Δαλούκα, με σκοπό, εφόσον γίνει αυτή η δημόσια αποκατάσταση, να μην στραφεί σε βάρος του στην Δικαιοσύνη.

Με εκτίμηση,
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Δαλούκα,
Αλέξιος Χ. Κούγιας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε