Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Με Ματέος, Μπάχα και Μανωλά στην αποστολή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τα δύο νέα αποκτήματα της ΑΕΚ, Ματέος και Μπάχα να είναι σε καλή κατάσταση και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μανωλά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Πολλούς λόγους για να χαμογελά είχε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την προπόνηση της Τρίτης. Ο Ισπανός τεχνικός είδε τόσο τον Ναμπίλ Μπάχα όσο και τον Νταβίντ Μπάχα να αποδεικνύουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να πάρουν και οι δύο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Θετικά ήταν τα νέα και από τον Κώστα Μανωλά. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και υπολογίζεται για την βασική ενδεκάδα.

Συνολικά ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε 22 παίκτες στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Μοσχονάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Ματέος, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λαγός, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο, Μπάχα.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Γεωργέας, που συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε