Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με Μόνχε αλλά χωρίς Μανιάτη στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς συμπεριέλαβε τους Μόνχε και Φετφατζίδη, ενώ απέκλεισε τους Μανιάτη και Ζαραδούκα.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα, πέραν αυτών των Τοροσίδη και Φέισα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με την ανακοίνωση της αποστολής ο Ερνέστο Βαλβέρδε έβαλε τέλος στο ένα από δύο διλήμματα που υπήρχαν για την ενδεκάδα.

Ο Μανιάτης που επέστρεψε μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσει αποκλείστηκε και στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να ξεκινήσει ο Μοντεστό. Μοναδικό ερωτηματικό πλέον είναι αν θα θελήσει ο Βαλβέρδε να ξεκουράσει τον Μέλμπεργκ και να χρησιμοποιήσει τον Μαρκάνο. Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν καπαρωμένες από τους Κοστάντσο, Αβρ, Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Μοντεστό, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Τζιμπούρ και Μιραλάς.
 

Από κει και πέρα το ντεμπούτο του σε αποστολή κάνει ο Βιθέντε Μόνχε, όχι όμως και ο Γιάννης Ζαραδούκας, ενώ ο Ισπανός τεχνικός πήρε στην 18μελή αποστολή και τον Γιάννη Φετφατζίδη για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Κοστάνσο, Μέγερι, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μόνχε, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Χαβίτο.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε