Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Με Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν ο ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά την αρχική “παγωμάρα” στο άκουσμα της Μπαρτσελόνα, ακολούθησαν τα χαμόγελα. Ο σοβαρός Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Καμπ Νου ξεκινάει τις υποχρεώσεις του. Δείτε όλους τους ομίλους.

Κανείς πάντως δεν μπορεί να χαρτακτηρίσει εύκολη την κλήρωση αφού μπορεί οι “πράσινοι” να στάθηκαν τυχεροί στην ομάδα από το τρίτο γκρουπ (βλ. Κοπεγχάγη) αλλά έπεσαν πάνω στην ισχυρότερη του πρώτου (Μπαρτσελόνα) και σε μία από τις καλύτερες του τέταρτου (Ρούμπιν Καζάν).

Ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία, που δεν έχουν οι Δανοί και οι Ρώσοι όμως αυτή θα πρέπει να την καταθέσει εντός αγωνιστικού χώρου.

Οι “πράσινοι” κατέθεσαν αίτημα να δώσουν εκτός έδρας το πρώτο τους ματς μιας και φοβούνται ότι δεν θα είναι έτοιμο το ΟΑΚΑ. Το αίτημα έγινε δεκτό από την UEFA.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

: Μπαρτσελόνα – ΠΑΟ,  14 – 15 Σεπτεμβρίου
: ΠΑΟ – Κοπεγχάγη, 28 – 29 Σεπτεμβρίου
: ΠΑΟ – Ρούμπιν Καζάν, 19 – 20 Οκτωβρίου
: Ρούμπιν Καζάν – ΠΑΟ, 2 – 3 Νοεμβρίου
: ΠΑΟ – Μπαρτσελόνα, 23 – 24 Νοεμβρίου
: Κοπεγχάγη – ΠΑΟ, 7 – 8 Δεκεμβρίου

Ο Νίκος Νιόπλιας χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο και τόνισε ότι η Ρούμπιν Καζάν και ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο:

“Θα παλέψουμε οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός μαζί με την Ρούμπιν Καζάν για τη δεύτερη θέση γιατί έχω πει και το λέει και όλος ο κόσμος ότι η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Όλοι ξέρουμε τη δυναμική που έχει σαν ομάδα.

Το καλό είναι ότι έχουμε στον όμιλο μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει όλες τις υπόλοιπες. Ετσι, μετά παίζεται η πρόκριση μεταξύ των άλλων δύο ισχυρών, που για μένα ισχυρές είναι ο Παναθηναϊκός και η Ρούμπιν. Βέβαια, δεν είναι αμελητέα η Κοπενχάγη, είναι καλή ομάδα, οικονομικά δυνατή στη Δανία, ήρθε τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο και εκτόπισε την Μπρόντμπι. Είναι καλή ομάδα, είναι ένας δύσκολος όμιλος.”

Από τους υπόλοιπους ομίλους ξεχωρίζει σίγουρα ο 7ος εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωπες οι: Μίλαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Άγιαξ, Οσέρ.

Δείτε όλους τους ομίλους.

 
1ος όμιλος
2ος όμιλος
3ος όμιλος
4ος όμιλος
Ίντερ
Λιόν
Μάντσεστερ Γ.
Μπαρτσελόνα
Βέρντερ Βρέμης Μπενφίκα
Βαλένθια
Παναθηναϊκός
Τότεναμ
Σάλκε
Ρέιντζερς Κοπεγχάγη
Τβέντε Χάποελ Τελ Αβίβ Μπουρσασπόρ Ρούμπιν Καζάν
 
 
5ος όμιλος
6ος όμιλος
7ος όμιλος
8ος όμιλος
Μπάγερν
Τσέλσι
Μίλαν
Άρσεναλ
Ρόμα Μαρσέιγ
Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ
Βασιλεία Σπαρτάκ Μόσχας Άγιαξ Μπράγκα
Κλουζ Ζίλινα Οσέρ Παρτιζάν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε