Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Με Μπουγαίδη κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Μαυρουδής Μπουγαίδης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και συμπεριλήφθηκε από τον Λίνεν στην αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο με τον Γερμανό τεχνικό να μην υπολογίζει στον τραυματία Ρίκκα, στους τιμωρημένους Κατίδη και Κορδέρο, αλλά και στον Αρκούδα που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε να πάρει στην αποστολή ο Λίνεν είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Φέτσης, Φούντας, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Παυλής, Γκερέιρο, Πετρόπουλος, Καραλής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Ανάκογλου, Φουρτάδο, Τσούπρος, Κουτρουμπής, Αναστασόπουλος και Β. Βλάχος.

Καιρού επιτρέποντος και με βάση τη μέχρι στιγμής κινητικότητα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν ότι είναι πιθανό να σπάσει το εφετινό ρεκόρ προσέλευσης, αφού δεν αποκλείεται να παρακολουθήσουν το ντέρμπι περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι.

Υπενθυμίζεται ότι μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στα παιχνίδια με Άρη, Πανιώνιο κόπηκαν πάνω από 10.000 εισιτήρια.

Συνάντηση Βιντιάδη με οργανωμένους και Παππά


Προσγειωμένος ο Λίνεν – “Λάθος να κάνουμε όνειρα”

Μελισσανίδης: Κακώς ανακατεύθηκε το όνομά μου με την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε