Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Με Ουρτάδο και φουλ επίθεση στις Σέρρες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Φουλ επίθεση είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά τον Πάντελιτς και τον Ρόμενταλ, μαζί με Ιμπαγάσα, Ριέρα και Φετφατζίδη. Στην αποστολή και ο Ουρτάδο. Εκτός ο Νέμεθ.

Τελικά ο Μοϊσές Ουρτάδο ανέτρεψε τα προγνωστικά, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου με την υπόλοιπη ομάδα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αυτοί είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Γ. Παπαδόπουλος.

Ο Βαλβέρδε ψάχνει να βρει το σχήμα που θα αποδώσει καλύτερα και έχει να διαλέξει ανάμεσα σε πολλούς παίκτες από την μέση και μπροστά. Στις Σέρρες αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού για πρώτη φορά οι Ντένις Ρόμενταλ και Μάρκο Πάντελιτς, ενώ δίπλα στον Ντουντού θα βρίσκεται πιθανότατα ο Ιμπαγάσα.

 
Αναλυτικά οι 11 που αναμένεται να ξεκινήσουν για τον Ολυμπιακό:
 
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβραάμ και Μέλμπεργκ, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ριέρα και Φετφατζίδης, Ρόμενταλ και Πάντελιτς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε