Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με Παππά ο Παναθηναϊκός: Να γυρίσουμε στην Αθήνα με το “διπλό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με τον Νίκο Παππά στην αποστολή αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για τη Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Καρσίγιακα (27/11, 19:45).

Ο γκαρντ του “τριφυλλιού” επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό που τον κράτησε έξι μήνες εκτός δράσης και είπε:”Θα ήθελα ένα πιο εύκολο ματς επανένταξης. Αλλά αφού έτσι τα έφερε η μοίρα, έχει καλώς. Είναι ένα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη και θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ για να τα καταφέρουμε”.

Ερωτηθείας αν αισθάνεται έτοιμος τόνισε:”Έχω πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς και για να είμαι εδώ δεν έχω ρισκάρει κάτι. Το αν θα πάρω χρόνο συμμετοχής εξαρτάται από τον κόουτς. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ, να δώσω ανάσες στα παιδιά και μακάρι να γυρίσουμε στην Αθήνα με το διπλό”.

Για την Καρσίγιακα είπε: “Η Καρσίγιακα είναι μια πολύ καλή ομάδα που στην έδρα της παίρνει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική. Από μέρους μας θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε με μυαλό. Διαθέτουμε περισσότερο ταλέντο από την αντίπαλό μας πάμε εκεί για να πάρουμε τη νίκη”.

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε