Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Με Πετρόπουλο και Μητρόπουλο στην Τρίπολη – Εκτός ο Κατίδης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ΕΠΟ εξέδωσε δελτία στους Αντώνη Πετρόπουλο και Παύλο Μητρόπουλο με τον Έβαλντ Λίνεν να τους συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα και ο Φουρτάδο. Εκτός ο Τσουμάνγκας και ο Κατίδης.

Με δύο από τα τρία μεταγραφικά της αποκτήματα θα παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου της Superleague. Η ΕΠΟ εξέδωσε δελτία στους Αντώνη Πετρόπουλο και Παύλο Μητρόπουλο και ο Λίνεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αντίθετα, η μπλε κάρτα του Τάσου Τσουμάνγκα δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια της “Ένωσης” με αποτέλεσμα ο παίκτης να μείνει εκτός αποστολής.

Εκτός έμεινε και ο Γιώργος Κατίδης που κρίθηκε ανέτοιμος καθώς έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω της ίωσης που αντιμετώπιζε, ενώ στην Αθήνα θα μείνει και ο Κατσικοκέρης που δεν υπολογίζεται μαζί με τους Βλάχο, Λαγό και Κοντοέ. Αντίθετα στην 20αδα συμπεριλήφθηκε ο Φουρτάδο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Κορδέρο, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Βιντιάδης

Επιστροφή(;) Κλωναρίδη στην ΑΕΚ μέσω… Ζυρίχης

Καταθέτει πλήρη φάκελο η ΑΕΚ – Με Πετρόπουλο-Μητρόπουλο στην Τρίπολη

Έβαλε “φρένο” στην Κέρκυρα για Κατσικοκέρη η ΑΕΚ

Λύθηκαν τα… χέρια του Λίνεν – Όλοι “μέσα” για Τρίπολη

“Αποκαλύπτεται” την Παρασκευή ο Βιντιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε