Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Με Τοροσίδη στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Επέστρεψε ο Τοροσίδης
Επέστρεψε ο Τοροσίδης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα έχει ένα ακόμη όπλο στη διάθεση στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και θα δώσει το παρών στην Τούμπα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τους ερυθρόλευκους στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο Βασίλης Τοροσίδης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα εξακολουθούν να απουσιάζουν οι Στολτίδης, Ζαϊρί, Ντιόγκο. Ο Ντουντού θα παίξει κανονικά στην Τούμπα και θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του στα τρία τελευταία ματς των πλέι οφ. 

Ο Μπάντοβιτς στρην ομιλία του έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον ΑΕΚ και ζήτησε ανάλογη συνέχεια για να κατακτηθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση στα πλέι οφ.

“Συγχαρητήρια. Είχαμε καλό ρυθμό κατά διαστήματα στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Δείξαμε ομαδικό πνεύμα και το ίδιο θέλω και στη συνέχεια. Με τον ΠΑΟΚ θα κριθούν τα πάντα. Δεν πρέπει να κάνουμε ένα ένα καλό ματς κι αμέσως μετά ένα άσχημο. Έτσι δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα. Λίγο παραπάνω προσοχή χρειάζεται για να τελειώνουμε τους αγώνες όταν έχουμε το πάνω χέρι. Δεν πρέπει να φτάνουμε στα τελευταία λεπτά και να μας πιάνει άγχος. Όταν είμαστε καλύτεροι πρέπει να σκοράρουμε και να τελειώνουμε τα ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε