Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Με απουσίες και πίστη στην Γαλλία ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με στόχο να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της αναχώρησε για την Μασσαλία η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ. Φουστέρ: “Πολλές απουσίες αλλά δεν τα παρατάμε”.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές του αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης για την Γαλλία, όπου αύριο κοντράρονται με την Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η έκβαση της αναμέτρησης αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών και αυτό φαίνεται πως το αντιλαμβάνονται όλοι στην ομάδα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Νταβίντ Φουστέρ κατά την αναχώρηση της ομάδας.
 
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ

«Είναι ένας τελικός για μας. Πάμε να παίξουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Γνωρίζουμε πως έχουμε αρκετές απουσίες βασικών παικτών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα καταθέσουμε τα όπλα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στη Γαλλία».

Για τις απουσίες των Πειραιωτών

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, επειδή έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα προσπαθήσουμε όλοι οι υπόλοιποι να καλύψουμε το κενό των παικτών που έχουν τραυματιστεί. Ο Ολυμπιακός θα παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο».

Για τη διαφορά σε σχέση με το πρώτο ματς

«Το ματς δεν έχει καμία σχέση με εκείνο στον πρώτο γύρο. Τότε δεν ήμασταν έτοιμοι, ενώ τώρα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε ρυθμό και οι ομάδες θα έχουν διαφορετική εικόνα σε αυτό το παιχνίδι».

 
Στην τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Βελοντρόμ θα γίνει γνωστό αν ο Φέισα θα μπορέσει να βοηθήσει, κάτι που για την ώρα φαντάζει δύσκολο. Με δεδομένες τις απουσίες των Ιμπαγάσα, Ορμπάιθ και Μακούν ο Βαλβέρδε σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ακόμα και τον Χολέμπας με τον Τοροσίδη ως αμυντικούς χαφ, καθώς οι επιλογές του έχουν περιοριστεί αρκετά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε