Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Με αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, θα κάνει απόψε στις 20:00, ο Παοκ απέναντι στην Μπριζ. “Να χαρούμε τη συμμετοχή”, λένε οι παίκτες του “δικεφάλου του Βορρά”.

Το “Γιάν Μπρέιντελ” θα είναι κατάμεστο απόψε, αλλά και ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο του δίπλα του, καθώς αναμένεται να δώσουν το παρών περισσότεροι από 2000 οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Αυτό είναι ένα θέμα για τον βελγικό σύλλογο, με τον Κουεμάχα να τους αποκαλεί “τρελούς”, αναγνωρίζοντας την “καυτή” ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ότι η ομάδα του έχει πάει στο Μπρίζ για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να μπεί στη “μάχη” των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με το…δεξί.

Δερμιτζάκης: Να μπούμε με το “δεξί”

Από την πλευρά του ο Άντρι Κόστερ, γνωρίζει τι έχει να αντιμετωπίσει απόψε. “Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση και είδα ότι όλοι οι παίκτες του είναι ποιοτικοί και πολύ καλοί. Μπορώ να ξεχωρίσω,όμως, τους Γκαρσία και Ίβιτς”, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Βέλγων.

Το βασικό πρόβλημα της Κλαμπ Μπριζ είναι η άμυνα και ο Κόστερ δεν…κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του: “Είναι αλήθεια ότι πρέπει να την προσέξουμε, όμως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με μπάλα και κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις”, κατέληξε.

Πιθανές εντεκάδες:

ΜΠΡΙΖ(4-4-1-1):
Στάινεν, Φαν Ντερ Χέιντεν, Ντονκ, Χόφκενς, Βερμούιλεν, Πέρισιτς, Οφόε, Γκέρετς, Νταλμά, Βάργκας, Κουεμάχα.

ΠΑΟΚ(4-2-3-1):  Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Κουτσιανικούλης, Σαλπιγγίδης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε