Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Με δύο νίκες στα ημιτελικά Μάντσεστερ. Γ και Μπαρτσελόνα

Με δύο εξαιρετικές ασίστ του Γκιγκς  και τέρματα των Ερνάντες και Παρκ οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν με 2-1 της Τσέλσι και ετοιμάζονται για τον ημιτελικό με την Σάλκε. Με τον Μέσι η Μπαρτσελόνα νίκησε και στην Ουκρανία την Σαχτάρ με 1-0 και περιμένει την Ρεάλ.

Μπορεί ο Τόρες  να επιβεβαίωσε κάκιστη περίοδο φόρμας που διανύει ωστόσο η Τσέλσι ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, στο Ολντ Τράφορντ. Η έμπνευση του Γκιγκς όμως στο 43΄, έχρισε σκόρερ τον Ερνάντες και σε συνδιασμό με το 0-1 του πρώτου αγώνα έβαλε την Μάντσεστερ για τα καλά στην θέση του οδηγού. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους “μπλε” στο 70΄ λόγω της αποβολής του  Ραμίρες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο ο Ντρογκμπά αναπτέρωσε τις ελπίδες για πρόκριση στο 77΄. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα καθώς με ακόμα ένα… πάρε βάλε του 37χρονου Γκιγκς ο Παρκ έγραψε το τελικό 2-1 και έστειλε την Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Σάλκε.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Σαχτάρ και στον δεύτερο προημιτελικό, με τον Μέσι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στο 1-0 των Καταλανών και να φτάνει τα 48 τέρματα στην σεζόν, ένα περισσότερα από την περσινή εκπληκτική του επίδοση. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι “μπλαουγκράνα” θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά  την Ρεάλ Μαδρίτης που είχε επικρατήσει με 4-0 της Τότεναμ στην Μαδρίτη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε