Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Με δύο στόπερ στην Κροατία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Στέλιος Μαλεζάς αισθάνεται ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, μαζί με Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς, από τον κρίσιμο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Αντίθετα προλαβαίνουν το ματς οι Βίτολο, Γκαρσία και Τσιρίλο.

4 εκατ. ευρώ άνοιγμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με μοναδικούς διαθέσιμους τους Κοντρέρας και Τσιρίλο για το κέντρο της άμυνας θα ταξιδέψει για την Κροατία ο ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Χάβος είδε τον Μαλεζά να αισθάνεται ενοχλήσεις και την Δευτέρα και τον απέκλεισε από την αποστολή, όπως και τους Ίβιτς, Μουσλίμοβιτςοι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

 
Ο Βίτολο συνέχισε τη θεραπεία του, αλλά έλεγε πως δεν χάνει με τίποτα το ματς της Πέμπτης, ο Γκαρσία ανέβασε πυρετό, αλλά θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενώ ο Τσιρίλο βρέθηκε στην Αθήνα για να είναι κοντά στη γυναίκα του που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
 
Ο “δικέφαλος” θα πετάξει για την Κροατία το πρωί της Τρίτης (11:30) έχοντας στην αποστολή τους Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε