Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Με φόντο την κορυφή – Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (18:00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Στην έδρα των Βοιωτών δοκιμάζονται οι “ερυθρόλευκοι” σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Superleague. Παρακολουθήστε LIVE το ματς από το NewsIt.

Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη η οποία θα τον φέρει ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει σαφώς περισσότερες λύσεις από όσες είχε πριν λίγες μέρες στην Κέρκυρα, καθώς έτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι Τζιμπούρ, Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
 
Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλείεται να ανακατέψει ξανά στην τράπουλα για να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο και Τοροσίδη. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ (ή Μοντέστο) και ο Μανιάτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μιραλάς, Φετφατζίδης (ή Φουστέρ) και Αμπντούν (ή Τζεμπούρ). Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πάντελιτς.
 
Όσον αφορά τον Γιώργο Παράσχο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τομάς, Μελισσά, Πόποβιτς και Μουλόπουλο. Να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακός στους 5 αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα (από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με 2-1).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε