Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Με φόρα από τη Θεσσαλονίκη – Άντερλεχτ-ΑΕΚ (20:00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Να δώσει συνέχεια στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, παρά τις απουσίες, θέλει απόψε το βράδυ η “Ένωση” κόντρα στην πρωταθλήτρια Βελγίου.

Με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά το 4-0 επί του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” η ΑΕΚ ρίχνεται και πάλι στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να βρει λύσεις στα προβλήματα απουσιών αλλά και στην κούραση που έχουν κάποιοι παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια.
 
Ο Ανέστης Αργυρίου είναι το φαβορί για τη θέση του δεξιού μπακ ελλείψει των Γιάχιτς, Πατσατζόγλου και Γεωργέα, όπως φάνηκε στη δοκιμή που έγινε στη χθεσινοβραδινό προπόνηση. Ο Νέιθαν Μπερνς πιθανολογείται πως θα πάρει τη θέση του Λεονάρντο, ενώ ο Ίσμαελ Μπλάνκο δοκιμάστηκε στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος έχει συνεχόμενα ματς στα πόδια του και ίσως μείνει στον πάγκο. Στο κέντρο της άμυνας ο Δέλλας θα έχει παρτενέρ τον Μανωλά, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από την τελευταία προπόνηση αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος.
 
Η πιθανότερη σύνθεση σε διάταξη 4-3-3 είναι η εξής: Σάχα, Δέλλας, Μανωλάς, Αργυρίου, Λαγός, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο και Μπλάνκο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 7ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
 
ΖΕΝΙΤ 6
ΑΕΚ 3
ΧΑΪΝΤΟΥΚ 3
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 0
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε