Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Με… φόρα από το 2013 ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όπως άφησε το 2013 ξεκίνησε το 2014 ο Ολυμπιακός που επικράτησε άνετα της Καλλονής με 4-0, έχοντας 4 διαφορετικούς σκόρερ (Σαβιόλα, Τσόρι, Μανωλάς, Μασάντο).

Το LIVE του αγώνα

Ακόμα μία εύκολη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που δεν χρειάστηκε να φορτσάρει για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλονής.

Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη τους αξιόλογη φάση, όταν ο Κάμπελ έδωσε στον Τσόρι μέσα στην περιοχή, αυτός πάσαρε δίπλα του στον Σαβιόλα και ο Αργεντίνος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ στο 13΄. Στα επόμενα 10 λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους Κάμπελ, Φουστέρ και Τσόρι να μην μπορούν να νικήσουν τον Σιδεράκη.

Η Καλλονή ήταν εντελώς ακίνδυνη και όλα εξαρτώνταν από τα… κέφια των παικτών του Μίσελ οι οποίοι ανέβασαν πάλι στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και τελείωσαν το ματς με τον Τσόρι να κάνει το 2-0 στο 54΄και τον Μανωλά το 3-0 στο 65΄.

Λίγο μετά την είσοδο του στο ματς, ο Μασάντο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, στο 75ο λεπτό. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα καθώς παρά τις ευκαιρίες το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης (66′ Εντινγκά), Μανιάτης (72′ Μασάντο), Κάμπελ, Φουστέρ (55′ Βάις), Ντομίνγκες, Σαβιόλα.

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης):
Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Γιουκαρής (78′ Ντάμπος), Μανούσος (69′ Βαλιός), Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Καζάκης (20′ Γκναμπούγιου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε