Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Με… φόρα και Μόνχε στην Πλατεία – Πανιώνιο-Ολυμπιακός (18:15)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ και στόχο την επιστροφή στην κορυφή οι “ερυθρόλευκοι” δοκιμάζονται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό που μετά τις νίκες του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου έχει βρεθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η νίκη επί της Ντόρτμουντ την Τετάρτη αποτελεί παρελθόν και πλέον οι παίκτες του Βαλβέρδε θέλουν να δείξουν πως η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ ήταν μία κακή παρένθεση.
 
Το πρόγραμμα είναι βαρύ και ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Μόνχε θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ θέση διεκδικούν και οι Φετφατζίδης, Πάντελιτς. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μανιάτης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Χολέμπας ενώ ο Μακούν θα πλαισιώσει τους Ορμάιθ και Ιμπαγάσα στην μεσαία γραμμή. Στην επίθεση την τριπλέτα αποτελέσουν οι Μόνχε, Μιραλάς (Φετφατζίδης) και Τζιμπούρ (Πάντελιτς).
 
Όσον αφορά την ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις και να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ερωτηματικό για τον Τάκη Λεμονή η χρησιμοποίηση ή όχι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος πάντως βρίσκεται στην αποστολή.
 
Παρακολουθήστε την αναμέτρηση LIVE από το NewsIt.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε