Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Με… ιπτάμενο Ολλανδό στην Μαδρίτη

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Με τον Άριεν Ρόμπεν να σκοράρει σε ακόμα ένα ματς η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 1-0 της Λιόν και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείτε το βίντεο.

Το LIVE του αγώνα

Οι “Βαυαροί” ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν με τον Λορίς να κρατάει με τις επεμβάσεις του το μηδέν. Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν στο 37΄όταν ο Ριμπερί μάρκαρε αντιαθλητικά τον Λισάντρο Λόπες και ο Ροζέτι τον έστειλε στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα. 


Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η Λιόν δεν μπόρεσε να απειλήσει, ενώ τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους δυσκόλεψαν όταν ο Τουλαλάν με δύο φάουλ μέσα σε τρία λεπτά πήρε και αυτός τον δρόμο για τα αποδυτήρια στο 53΄. 

Στη συνέχεια οι δύο προπονητές επέλεξαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα και την διαφορά έκανε ο Ρόμπεν,ο οποίος με ένα δυνατό σουτ, από το ίδιο περίπου σημείο που σκόραρε και στο Όλντ Τράφορντ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λορίς. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με την Μπάγερν να παίρνει το προβάδισμα για να είναι αυτή που θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.


Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Λουίς Φαν Γκάαλ): Μπουτ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντεμικέλις, Κοντέντο, Σβάινσταϊγκερ, Πράνιτς (62′ Γκόμεζ), Ρόμπεν (86′ Αλτιντόπ), Ριμπερί, Μίλερ, Όλιτς (46′ Τίμοστσουκ)

ΛΙΟΝ (Κλοντ Πιελ): Γιορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Τουλαλάν, Σισοκό, Κάλστρομ, Γκοναλόν, Έντερσον (70′ Μπάστος), Πιάνιτς (55′ Μακούν), Ντελγκάδο (79′ Γκοβού), Λισάντρο

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε