Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Mε καθυστέρηση 15 ημερών η πρώτη του ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι διαβεβαιώσεις που έδωσε η διοίκηση του ερασιτέχνη στους έλληνες παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού ήταν αυτές που έδωσαν λύση στο τεράστιο πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.

Πανταλέων, Μηνούδης, Ντονάς, Ψάρρας, Κόβατς, Παπαδημητρίου, Πετρέας και Λάππας βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού, που έγινε 15 ημέρες μετά από την προγραμματισμένη συγκέντρωση στην οποία δεν είχε πάει κανείς.

Ο Στέλιος Καζάζης περιμένει τις προσθήκες δύο τουλάχιστον ξένων για να μπορέσει να έχει στα χέρια του ένα αξιοπρεπές ρόστερ.

“Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι ο καιρός είναι λίγος, ότι περάσαμε δύσκολο καλοκαίρι και ότι ξεκινάμε 15 Σεπτεμβρίου. Πρέπει να πιέσουμε τους εαυτούς μας και το μυαλό μας να είναι στο μέγιστο η διάθεσή μας και να αφήσουμε στο παρελθόν ότι μας στεναχώρησς. Περιμένουμε πρώτα να υπάρξουν οι προσθήκες των δύο ξένων. Όμως θα ήταν λάθος να πούμε για το που θα τερματίσουμε. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα που έφτασε στο παρά ένα πριν την διάλυση. Υποχρέωση όλων μας είναι να την πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε