Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Με μαθητές, αθλητές και προπονητές το ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο βόλεϊ γυναικών – Διαβάστε τα μέτρα ασφαλείας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρουσία 700 θεατών θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι των “αιωνίων” στο Μετς για την Α1 βόλεϊ των γυναικών, όπως αποφασίσθηκε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία της ΕΟΠΕ.

Στη συνάντηση τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Νίκος Μαντούβαλος, ενώ τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό οι Νίκος Πλυτάς και Δημήτρης Μιχαλόπουλος. Την ΕΟΠΕ εκπροσώπησε το μέλος του ΔΣ, Θανάσης Ρέρρας και ο διευθυντής Χάρης Σπηλιάκος, ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι της ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας.

Καταρχήν αποφασίστηκε ο μέγιστος αριθμός θεατών που θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο να είναι 700 άτομα. Η είσοδος θα επιτρέπετε μόνο:

Σε μαθητές δημοτικού, που θα προσέλθουν στο γήπεδο οργανωμένα, συνοδεία υπεύθυνου δάσκαλου με ονομαστική λίστα, μετά από έγκριση της ΕΟΠΕ και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

Σε αθλητές του βόλεϊ όλων των σωματείων με επίδειξη του αθλητικού τους δελτίου και της αστυνομικής τους ταυτότητας, μετά από αίτηση στην ΕΟΠΕ και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης.

Σε αθλητές όλων των αθλημάτων και όλων των ηλικιών του γηπεδούχου σωματείου με αποστολή σχετικής λίστας του σωματείου στην ΕΟΠΕ. και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

Σε αθλητές Ακαδημιών βόλεϊ, μετά από αποστολή ονομαστικής λίστας από το γηπεδούχο σωματείο προς την ΕΟΠΕ και έκδοση προσωπικών προσκλήσεων.

Σε προπονητές με επίδειξη ταυτότητας του ΣΕΠΠΕ και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Σε διαιτητές με επίδειξη ταυτότητας διαιτητή και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Σε μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, με επίδειξη ειδικής ταυτότητας της ΕΟΠΕ και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Σε μέλη ΔΣ των Τοπικών Ενώσεων και Επιτροπών της ΕΟΠΕ, με επίδειξη αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Σε μέλη ΔΣ σωματείων βόλεϊ με επίδειξη γνήσιου αντιγράφου απόφασης συγκρότησης σε σώμα και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Σε χορηγούς του γηπεδούχου σωματείου (μέχρι 20 συνολικά άτομα) που θα καθίσουν υποχρεωτικά στον χώρο των VIP.

Σε δημοσιογράφους με επίδειξη ταυτότητας ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ ή βεβαίωση εργοδότη με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου και αποστολή σχετικής λίστας στην ΕΟΠΕ.


 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε