Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Με… οδηγό τον Χαβίτο – Άρης-Ατρόμητος 2-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ισπανός μέσος άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη ενώ δημιούργησε και το δεύτερο τέρμα του Άρη κόντρα στον Ατρόμητο και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκες των κίτρινων.
Από την αρχή ο Άρης έδειξε ότι ήθελε να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση των τελευταίων εβδομάδων και πίεσε ασφυκτικά τον Ατρόμητο. Αφού έχασε ευκαιρίες, στο 19′ ο Χαβίτο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ έχοντας τη βοήθεια και του Ολιβέιρα. Ο Ισπανός από εκτελεστής έγινε δημιουργός 6 λεπτά αργότερα όταν σέντραρε στον Λαζαρίδη ο οποίος με ωραίο σουτ στην κίνηση έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.
 
Ο Άρης επέστρεψε στα γκολ μετά το ντέρμπι της Τούμπας και έφτασε τους 12 βαθμούς. Ο Ατρόμητος γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά από 4 αγώνες.

Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί (72′ Φατί), Κάλβο (60′ Τσεζνάουσκις), Τόχα, Κόκε, Ρουίζ (80′ Φαμπιάνο) , Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Μπρίτο (78′ Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σκόνδρας (58′ Τάτος), Καραλής (64′ Σαγκανόφσκι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε