Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Με πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Εθνική μας φιλοξενεί τη Λετονία στο “Γ.Καραϊσκάκης”, για τα προκριματικά του Euro, με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα την ισχυροποιήσει στο “κυνήγι” μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου.

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 4-3-3, προκειμένου να επιδιώξει το γρήγορο γκολ, που θα δώσει άμεσα ψυχολογικό αβαντάζ στους παίκτες του.

Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό, είναι ότι είδε τον Σαμαρά να προπονείται κανονικά και θα τον έχει στη διάθεση του, για τον αποψινό αγώνα,που ξεκινά στις 21:45. “Πάθος και θέληση” είναι οι λέξεις-κλειδί για τον Σάντος, ο οποίος ζήτησε πίεση ψηλά για να κρατηθούν οι αντίπαλοι στην περιοχή τους.

Με Σαμαρά στην αποστολή

Εκτός για τρείς εβδομάδες ο Πρίττας

Δυναμικό “παρών” αναμένεται να δώσει και ο κόσμος, καθώς υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 15.000 θα παρακολουθήσουν την “μάχη” της Εθνικής στο φαληρικό στάδιο.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Εθνικής Λετονίας έκανε τονωτική “ένεση” στους παίκτες του, στεκόμενος στις ικανότητες του συνόλου του. “Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τους περισσότερους βαθμούς. Η ραχοκοκκαλιά της ομάδας μας έχει μείνει σχεδόν ίδια. Έχουμε παίκτες ικανούς και έμπειρους. Τους εμπιστεύομαι…”, δήλωσε ο Αλεξάντερ Στάρκοβς.

Ιδιαίτερη είναι η αποψινή αναμέτρηση για τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

Πιθανές εντεκάδες:

Ελλάδα: Σηφάκης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Α.Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Νίνης, Μήτρογλου, Σαμαράς.
Λετονία: Βάνιτς, Κλάβα, Γκαρκς, Ιβάνοφς, Ζίρνις, Κάουνα, Λάιζανς, Αστάφιεφς, Ρούμπινς, Βερπακόφσκις, Ρούντνεφς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε