Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Με πολλές απουσίες στο νησί των Φαιάκων – Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “πράσινοι” θέλουν να ξεπεράσουν τη βαριά ήττα από τη Λάτσιο και να επιστρέψουν στις νίκες. Η Κέρκυρα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι αφού είναι 5 συνεχόμενους αγώνες αήττητη.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα απολαμβάνει τη στήριξη του Αλαφούζου αλλά έχει χάσει εδώ και καιρό τον κόσμο της ομάδας. Η κάκιστη απόδοση του Παναθηναϊκού στα περισσότερα φετινά παιχνίδια και η φτωχή συγκομιδή βαθμών σε πρωτάθλημα αλλά και Ευρώπη έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Οι “πράσινοι” έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες και να ανέβουν για πρώτη φορά φέτος στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Τα προβλήματα πάντως που αντιμετωπίζουν είναι πολλά. Ο μόνομος σκόρερ της ομάδας, Τοτσέ, είναι εκτός αποστολής όπως και οι Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Σο, Πίντο, Χουχούμης. Ο Σεϊταρίδης είναι τιμωρημένος ενώ οι Καπίνο, Μπαρμπαρούσης έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες.

Η Κέρκυρα έχει ένα εξαιρετικό σερί  5 αγώνων χωρίς ήττα και έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το τελευταίο ματς της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Δείχνουν την πόρτα της εξόδου σε Κουίνσι, Μπουμσόνγκ, Σο

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε