Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Με πρόεδρο τον Βρύζα και αντιπρόεδρο τον Γκαγκάτση!

Με πρόεδρο τον Βρύζα και αντιπρόεδρο τον Γκαγκάτση!

Ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως έχει καταλήξει στη σύνθεση της νέας διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον Βρύζα να παραμένει στη θέση του προέδρου και τον Γκαγκάτση να μπαίνει σε ρόλο αντιπροέδρου

Μπορεί η λίστα με τα ονόματα της νέας διοίκησης να άλλαξε πολλές φορές σύνθεση, όμως σύμφωνα με πληροφορίες παίρνει την τελική της μορφή, αφού ο Ιβάν Σαββίδης έχει καταλήξει στους ανθρώπους που θέλει να στελεχώσουν την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξης ο Ζήσης Βρύζας θα παραμείνει στην θέση του προέδρου, ενώ ο Βασίλης Γκαγκάτσης, παρά τις αντιδράσεις, θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου.

Στο πόστο του διευθύνοντα συμβούλου αναμένεται να τοποθετηθεί η στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοτσάρεβα. Από τα παλιά μέλη του ΔΣ θα παραμείνει -εκτός απροόπτου- ο Σπύρος Μηλιωρίδης ως συνδετικός κρίκος της διοίκησης με τους συνδέσμους, ενώ το δεύτερο νέο πρόσωπο μετά τον Βασίλη Γκαγκάτση στο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να είναι ο Γιώργος Λυσσαρίδης που παρακολούθησε το ντέρμπι με τον Αρη από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

Το πιθανότερο είναι πως τα μέλη του ΔΣ θα είναι πέντε, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα ο Σαββίδης να προσθέσει ακόμη δύο δικούς του ανθρώπους και να γίνει τελικά επταμελές.

Η λίστα από τον Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την Πέμπτη στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για να κατατεθεί το αίτημα διορισμού στο Πρωτοδικείο.

Μπεν Χαϊμ:Σε λίγες ημέρες θα ξέρω για ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε