Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Με σούπερ Μαρίν η Ξάνθη “καθάρισε” τον ΟΦΗ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ξάνθη έμεινε για 4ο συνεχόμενο αγώνα αήττητη, νίκησε εύκολα με 3-0 τον ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Μεγάλος πρωταγωνιστής της άνετης επικράτησης της Ξάνθης ήταν ο Μαρίν που άνοιξε το σκορ στο 36′ και δημιούργησε τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ που παρατάχτηκε με πολλές απουσίες και έχασε τον Βερόν με τραυματισμό στο 25′ δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Κομβικό σημείο του ματς το διάστημα 36′-42′ όταν οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές και ουσιαστικά καπάρωσαν τη νίκη.

Ο Μαρίν που εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αμυντικών του ΟΦΗ να διώξουν τη μπάλα έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του και στο 42′ δημιούργησε για τον Μάνταλο ο οποίος σημείωσε το πρώτο του φετινό τέρμα.

Στο 61′ πάλι ο Μαρίν έβγαλε την ασίστ για τον Ονουάτσι και το ματς έλαβε από εκείνο το σημείο διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Κουτσιανικούλης είχε δοκάρι στο 73′ και μεγάλη ευκαιρία στο 91′ να πετύχει το γκολ της τιμής.

Η Ξάνθη έφτασε στους 18 βαθμούς, άφησε έναν πίσω της τον ΟΦΗ και δείχνει ότι με τον Ουζουνίδη στον πάγκο της έχει βρει το δρόμο της. Από την άλλη το ντεμπούτο του Γιάννη Πετράκη δεν ήταν επιτυχημένο αλλά ο Έλληνας τεχνικός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κατά την προετοιμασία του ματς.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Μάνταλος, Μαρσελίνιο, Μαρίν (73′ Σμιθ), Ονουάτσι (77′ Μαρκόβσκι), Ντάνι (73′ Φλίσκας), Βασιλακάκης, Κομεσίδης.

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν (27′ Μπανούσης), Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Ζαχαράκης, Ιωαννίδης, Καπουράνης (46′ Ροβίθης), Περογαμβράκης, Σόουζα, Βιτώρος (77′ Χατζηκοσμάς).

“Η Superleague δεν μας άφησε να τιμήσουμε τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε