Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Με στόχο την προστασία της Τούμπας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σκοπεύει να πάρει άμεσα μέτρα που θα εξαλείψουν τα πολύ σοβαρά φαινόμενα βίας που κάνουν τελευταία συχνά την εμφάνισή τους στην Τούμπα.

Το συγκεκριμένο θέμα κυριάρχησε στην διάρκεια του Δ.Σ. του “δικέφαλου του Βορρά”, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης και διήρκησε περίπου 3 ώρες.

“Φτάνει πια. Αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ”, ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα.

Η κοινή γραμμή όλων των μελών της διοίκησης ήταν ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν όλες οι δυνάμεις του ΠΑΟΚ προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα. Για αυτό και αποφασίστηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τους οργανωμένους προκειμένου να τεθεί το θέμα επανασύστασης της συντονιστικής επιτροπής.

Είναι πολύ πιθανό αυτή η συνάντηση να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς την επόμενη εβδομάδα υπάρχει και το ταξίδι της ομάδας στην Ιταλία και δεν θα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να πραγματοποιηθεί τότε μια συνάντηση, πριν το επόμενο εντός έδρας ματς που είναι κόντρα στον Άρη.

Αυτή ήταν μόνο μία από τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην διάρκειας της συνεδρίασης. Οι υπόλοιπες ήταν μετοχικού και οικονομικού περιεχομένου: Α) Παράταση ενός μήνα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Β) Οι μετοχές των μελών που αποχώρησαν (βλ. Ζαγοράκης) να μοιραστούν ισομερώς στα μέλη που παραμένουν. Γ) Η προκήρυξη γενικής συνέλευσης προκειμένου ο Ζήσης Βρύζας να ενημερώσει όλους τους μετόχους για τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε