Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Με στόχο το διπλό

Χωρίς διάθεση για κουβέντες ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη
Χωρίς διάθεση για κουβέντες ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη κόντρα στην Γαλατάσαραϊ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στο ντέρμπι.

Οι πράσινοι χωρίς διάθεση για κουβέντες πήγαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για να μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη όπου την Πέμπτη θα δώσουν το πιο δύσκολο παιχνίδι τους στη φάση των ομίλων του Europa League.

 
Σιμάο και Σαριέργκι μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.
Σιμάο: “Το ματς με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο για να καλυφθεί η διαφορά του ενός βαθμού που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θέλουμε τη νίκη με τη Γαλατασαράι για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εκείνο που κοιτάμε είναι το αυριανό παιχνίδι.”
 
Σαριέγκι: “Πρεπει υποχρεωτικά να ξεχάσουμε το ματς της Κυριακής. Ηττηθήκαμε και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Τώρα έχουμε το ματς με την Γαλατά και θέλουμε την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου.”
Ο Παναθηναϊκός έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και το μόνο που απομένει είναι η τυπική επικύρωση.
 
Ακόμη και αν χάσουν οι πράσινοι από την Γαλατάσαραϊ θα κρατούν την τύχη στα χέρια τους αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την Ντιναμό Βουκουρεστίου στο ΟΑΚΑ.
 
Αυτή τη στιγμή, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ο Παναθηναϊκός θέλει το θετικό αποτέλεσμα στην Πόλη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρώτης θέσης.
 
Σαλπιγγίδης και Λέτο έμειναν στην Αθήνα, με τον επιθετικό των πρασίνων να τίθεται εκτός δράσης για 10 ημέρες. 

Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Τζόρβας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε