Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Με στόχο τον Τζόρνταν! Τζέιμς: “Θέλω να γίνω ο κορυφαίος”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μπορεί ο στόχος του να μοιάζει -για πολλούς- ακατόρθωτος, αλλά ο Λεμπρόν Τζέιμς πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει. Ο “Βασιλιάς” θέλει να κάνει το… αδύνατο και να ξεπεράσει ακόμη και τον θρυλικό Μάικλ Τζόρνταν!

Λίγες εβδομάδες πριν τα 32α γενέθλιά του και έχοντας το δαχτυλίδι του πρωταθλητή από την περασμένη σεζόν, ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν έκρυψε την επιθυμία του:

“Δεν έχω μιλήσει ποτέ γι’ αυτό. Είναι ένας προσωπικός μου στόχος, να γίνω πολύ πιο σπουδαίος από σπουδαίος. Πιστεύω πως αυτός πρέπει να είναι ο προσωπικός στόχος για κάθε έναν. Θέλω να με θυμούνται ως τον κορυφαίο στην ιστορία του ΝΒΑ” δήλωσε αρχικά ο σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο ειδησεογραφικό πρακτορείο “Associated Press”.

“Αν δουλεύεις σκληρά θέλεις να τα κάνεις όλα σωστά. Ο Τζόρνταν κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος όλων και εγώ προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το κίνητρο που μου έδωσε όταν ήμουν παιδί, ώστε να το μετατρέψω σε κίνητρο για να φτάσω εκεί που θέλω. Αυτό δεν αλλάζει, δεν άλλαξε ποτέ. Είμαι όσο πεινασμένος ήμουν και πριν. Είναι σαν να μην έχω κερδίσει ακόμη τίποτα. Το λογικό θα ήταν να χαλαρώσω, όμως δουλεύω σκληρά και στη συνέχεια βλέπω το αποτέλεσμα. Γιατί λοιπόν να μην έχω αυτό το τρομερό συναίσθημα για ακόμη μεγαλύτερη διάκριση;” τόνισε ο Τζέιμς, λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν -14η της επαγγελματικής του καριέρας- στο ΝΒΑ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε