Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Με σβηστές μηχανές και “καυτό” Μήτρογλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την 10η νίκη του σε 11 ματς πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας και πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Γερμανία για τον κρίσιμο αγώνα με την Σάλκε. Σκόραρε για τρίτο σερί ματς ο Μήτρογλου. Πολύ καλός στο ντεμπούτο του στην Superleague ο Ντιακιτέ. “Πρώτη” για τον Ζαραδούκα με την ερυθρόλευκη φανέλα σε επίσημο ματς. Πρώτη ήττα για τους “Φαίακες” μετά από 6 παιχνίδια.

Το LIVE του αγώνα

Όταν σε ένα ματς οι τελικές προσπάθειες είναι 16-3 και η κατοχή της μπάλας 71%-29% τότε εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για μονόλογο της μίας ομάδας.

Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε πλήρως της Κέρκυρας και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αρκετούς λόγους να χαμογελάει. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε τις απαραίτητες ανάσες σε Μασάντο και Κοντρέρας, είδε τον Ντιακιτέ να αποδεικνύει πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις, τον Ζαράδουκα να έχει καλή παρουσία (στο δεκάλεπτο που αγωνίστηκε) στο ντεμπούτο του και κυρίως είδε τον Κώστα Μήτρογλου να επιβεβαιώνει την περίοδο φορμαρίσματος που διανύει.

Ο διεθνής στράικερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό με εξαιρετική κεφαλιά μετά την σέντρα του Ντιακιτέ, ενώ ήταν πρωταγωνιστής στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες των Πειραιωτών.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 56΄, με τον Αμπντούν να σερβίρει (6η ασίστ) και τον Σιόβα να εκτελεί. Η Κέρκυρα ακόμα και με δύο τέρματα στην πλάτη της εξακολουθούσε να αμύνεται μαζικά και απείλησε μόνο με τον Γιάντση στο 74΄.

Παρά τις ευκαιρίες του Τζιμπούρ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον Ολυμπιακό να φτάνει τους 31 βαθμούς και περιμένει το κυριακάτικο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για να δει αν θα μείνει η διαφορά του από τον “δικέφαλο” στους 8 βαθμούς ή θα μειωθεί.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντιμ): 
Κάρολ, Ντιακιτέ, Χολέβας, Παπάζογλου, Σιόβας, Γκρέκο, Μοντέστο (70’ Φέισα), Ιμπαγάσα (80’ Ζαραδούκας), Αμπντούν, Φουστέρ και Μήτρογλου (Τζεμπούρ). 

Κέρκυρα (Απόστολος Μάντζιος): 
Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (36’ Καραλής), Μπάρκογλου (54’ Καραπέτσας) Μοντέιρο, Κρητικός, Γιάντσης, Κοντοδήμος (84 Βασιλόγιαννης), Τσοκάνης, Ζουμπουλάκης. 

“Ντόπες” Μαρινάκη στους παίκτες ενόψει Σάλκε και ΠΑΟΚ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε